В интернет активно се обсъжда теория, според която вместо рапъра П. Диди (Шон Комбс) в затвора може да лежи негов двойник. Подобни спекулации възникнаха, след като частният самолет на художника беше забелязан на летище в Нова Зеландия.

Най-голям интерес сред потребителите предизвика фактът, че данните за движението на самолета бяха класифицирани по искане на собственика.

Това веднага породи много спекулации сред феновете и теоретиците на конспирацията. Мнозина започнаха да се чудят как самолетът на Комбс може да се озове в толкова отдалечена част на света, ако се твърди, че рапърът е зад решетките.

 

P Личният самолет на Diddy. Снимка: Фрагмент от видеоклипа „The Love Album: Off The Grid [Официален трейлър]” (18+). YouTube канал "Diddy"

Допълнителна причина за разпространението на слухове беше снимка, направена в деня на ареста на Комбс. Потребителите забелязаха, че чертите на лицето на снимката, направена от полицията, се различават от обичайния външен вид на музиканта.

P Diddy Lookalike

Някои посочиха липсата на характерни бенки и други особености, като променена форма на очите, което според тях показва подмяна.

Сред скептиците обаче имаше и такива, които не вярват в теорията на конспирацията. Близки до обкръжението на Диди обясниха, че самолетът е бил продаден, за да се съберат средства за гаранцията, необходима за освобождаването му.

Припомняме, че музикантът е задържан в Metropolitan Detention Center, една от най-строгите пенитенциарни институции в Ню Йорк.

Известни приятели на Пи Диди плащали на жертвите, за да мълчат

Бионсе загуби 4 милиона последователи в Instagram: с Пи Диди ли е свързано?

Жертви на възраст от 9 до 38 г.: Пи Диди е изправен пред още 120 иска

Забъркаха и принцовете Андрю, Хари и Меган Маркъл в секс скандала с Пи Диди

Изнасилване пред камера, наркотици, секс партита: появи се нова жертва на рапъра Пи Диди