Китаристът от Guns n' Roses сподели, че доведената му дъщеря Люси-Блу Найт, която е дъщеря на дългогодишната му приятелка Меган Ходж, е починала на 19 юли. Тя е била на 25 години. Той обяви новината в социалните мрежи, където сподели съобщението в снимка, пишат от Tialoto.bg

"Люси-Блу Найт (6 декември 1998). Обичана дъщеря на Меган Ходж и Марк Найт, доведена дъщеря на Саманта Сомърс Найт и Слаш, сестра на Скарлет Найт, доведена сестра на Лондон и Кеш Хъдсън почина мирно в Лос Анджелис, Калифорния на 19 юли 2024 година“, гласи съобщението от Слаш, чието истинско име е Сол Хъдсън.

Музикантът, който отмени редица концерти от фестивалното си турне S.E.R.P.E.N.T. заради непредвидени обстоятелства, помоли обществото и медиите за уединение и спокойствие в този труден момент.

„Люси-Блу беше талантлив артист, отдаден барабанист и обичаща, мила и привлекателна душа. Семейството моли за спокойствие в този труден момент и се надява спекулациите в социалните мрежи да бъдат сведени до минимум, докато се опитва да обработи тази невероятна загуба“, продължава съобщението.

След споделянето на новината, Слаш получи множество окуражителни коментари от приятели и фенове.

Сюзън Холмс Маккагън, която е омъжена за колегата на барабаниста от Guns n' Roses Майкъл „Дъф“ Маккагън от 1999 година, написа „думите не могат да опишат нашите най-дълбоки съчувствие и съболезнования“. Дъщерята на двойката, Грейс Маккагън, допълни „Обичам ви“.

Междувременно друг член на групата, Мелиса Рийз, също изрази своите съболезнования. „Нямам думи. Изпращам цялата си любов, подкрепа и съболезнования“, написа тя.

Слаш ще продължи с турнето си с концерт в Торонто на 28 юли.