Американската комедийна актриса Ребел Уилсън продължава да споделя шокиращи спомени в мемоарите си "Rebel Rising". По-рано тя нарече актьора Саша Барон Коен груб, а сега твърди, че неназован член на кралското семейство я е поканил на средновековна наркооргия в дома на американски технологичен милиардер.

Ребел не назовава името на въпросния член на кралското семейство, но казва, че инцидентът е станал през 2014 г., а кралският потомък бил много далеч от трона: 15-ти или дори 20-ти в линията на наследяване.

44-годишната актриса каза, че се е облякла в "облекло на пищна девица с шапка конус“ и е гледала как „британското кралско семейство се разхожда наоколо“.

„В последния момент получих покана за парти на технологичен милиардер – човекът, който ме покани, който е петнадесети или двадесети по ред за британския трон, каза на моя приятел мъж: „Нуждаем се от повече момичета“, спомня си Ребел.

Ребел Уилсън, мемоариЦял екран
Ребел Уилсън с нейните мемоари Снимка: Instagram/rebelwilson

"Купонът беше луд. Мъже се надбягваха на коне в полето, момичета, облечени като русалки, плуваха в басейна", пише Ребел в мемоарите си. И доста точно описа имението, в което се е състоял купонът. Според нея това е огромно имение в покрайнините, така че на всички поканени са дадени стаи за нощувка.

„Имаше огромни частни фойерверки и изведнъж става два часа през нощта и един човек излиза с голям поднос с нещо, което изглежда като тон бонбони върху него. Аз си казвам „Ооо, това бонбони ли са?“ Не, това е "Моли [MDMA]" и аз се обърнах объркана към писателя, с когото разговарях. Той ми обясни: "О, това е за оргия... оргиите обикновено започват по това време с такива неща", написа Ребел.

Коментарът на семейство Уиндзор за нуждата от повече момичета започна да има много повече смисъл, каза тя.

„Не говореха за съотношението момчета и момичета, все едно беше дискотека в осми клас. Говореха за оргия!“, сподели Ребел и разкри, че не е останала за оргията, а „си вдигнала полата" и избягала оттам.

Мемоарите ще бъдат пуснати в Обединеното кралство на 25 април и вече предизвикаха полемика в САЩ.