Андрей Арнаудов и Емануела Толева очакват второто си дете.

Новината съобщи самата Емануела в интервю за Мариян Станков - Мон Дьо по NOVA.

Андрей и Емануела са заедно от 2016 година, а синът им Васко се роди две години по-късно. Детето носи името на покойния баща на Андрей - композитора Васил Арнаудов.

"Искам да кажа, че Васко ще става батко. Това е нещо, което чакаме с голяма радост и нетърпение. Това е момент, за който и аз, и Андрей сме готови. И двамата. Защото Андрей беше готов по-рано от мен да стане баща за втори път...Васко разбра. Искахме да изчакаме да започне лятната ваканция и той да спре да ходи на детска градина. Казахме му, докато бяхме на почивка в чужбина. След това на всеки, който срещаше, казваше: "Знаете ли, че мама има бебе в корема и аз ще съм батко?". Знаех, че ако му кажем по-рано, докато все още е на градина - ще разберат всички", каза Емануела.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emanuela Toleva (@emanuelatolevaaa)

,,Може би детството, което имахме, не е това детство, което аз искам да дам на моите деца. Доста често в семейството родителите не се разбират и когaто на тези две основни фигури взаимоотношенията им са меко казано нехармонични, това неминуемо рефлектира върху децата. Невинаги е било хубаво и не винаги е било уютно и приятно у дома", споделя още тя.

"Имах много проблеми като по-млада във взаимоотношенията с партньорите ми. По някакъв начин, въпреки че моделът на взаимоотношенията на моите родители не ми е харесвал, колкото и да се опитвам да го отричам, в някакви моменти съм го повтаряла. Например, ставам и си тръгвам отнякъде, защото някой някога е ставал и си е тръгвал. Това, което беше по-драматично и ограбващо, е че отключих проблем с храненето.

Първоначално не се хранех известно време. Имах анорексия. След това толкова вече бях спряла да се храня, че като започнех да го правя, не можех. Това беше един много дълъг процес. Продължи години. Борба е, това е от зависимост", допълни Толева и разкри подробности за булимията, с която се е борила: "Никога не е за да си слаб. Така се научаваш да преработваш стрес. След това се чувстваш по-добре. Ти се научаваш никой да не разбира за това нещо, става ти като част от ежедневието.

Хапваш нещо, но просто после не можеш да се справиш, не можеш да заспиш с него. Не се чувстваш нормален, разминаваш се с хората по улиците и се чувстват все едно нещо ти има. Мисля, че хората с всички видове зависимости са го усещали някога... Един ден видях сълзите в очите на сестра ми. Облякох една къса пола, която ми се въртеше около кръста като обръч. Помня как се разплака тогава и някак си си казах: ,,Уау, имам някакъв голям проблем". И така. Много работа над себе си. Години терапия. Най-добре инвестираните ми пари, между другото", каза още жената до Андрей.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emanuela Toleva (@emanuelatolevaaa)

"Моят герой, без съмнение, е дядо ми. Когато се запознах с Андрей осъзнах, че той много ми напомня на него - достоен мъж, мъж на честта, който държи на думата си, без да иска да е център на вниманието, думата му на две не става", сподели тя.

Андрей има много качества, той е загрижен, всеотдаен, внимателен. Той е честен, добър, състрадателен, емоционален. И тук много хора биха казали: "Обичам го, защото той е баща на децата ми". Той не е просто баща на децата ми. Той е баща на децата ми, защото е такъв.", разкри Толева.