Днес, 16 юни, Великобритания, подобно на много страни по света, празнува Деня на бащата. По този повод принцът на Уелс поздрави баща си, крал Чарлз III, и публикува трогателна ретро снимка, съобщава People .

Старата снимка показва 41-годишния принц на Уелс като дете, играещо в градината с баща си Чарлз. Малкият Уилям е облечен в син гащеризон, тениска на сини и бели райета, черни обувки и бели чорапи. Баща му, тогава принц Чарлз, играе топка със сина си в градина, пълна с маргаритки. Той е облечен в сив костюм, розова риза, тъмна вратовръзка и кафяви обувки.

„Happy Father’s Day, Pa. W“, поздрави краля лаконично големият му син.

Снимката е заснета на 12 юни 1984 г. в градините на двореца Кенсингтън. По-късно същата година Уилям се сдобива с по-малък брат, като през септември се ражда херцогът на Съсекс Хари. 

Самият престолонаследник има три деца от съпругата си Кейт Мидълтън: 10-годишният принц Джордж, 9-годишната принцеса Шарлот и 6-годишният принц Луис. 42-годишната Кейт напоследък рядко се появява на публични места, тя се лекува от рак. Въпреки това принцесата на Уелс, заедно със съпруга и децата си, посетиха "Color Troop" в Лондон в събота, 15 юни. Това беше първият й публичен ангажимент с кралското семейство след Коледа.

Кейт Мидълтън с първа публична поява от месеци насам СНИМКИ