Сопотската абитуриентка Кристина Симеонова предизвика фурор на бала си.

Младата дама се появи на абитуриентското дефиле в град Сопот заобиколена от 12 кросови мотора и бе аплодирана бурно от публиката, видя GlasNews.bg. Освен с шоуто, което сътвори, тя блесна на червения килим с елегантна рокля, както и с красив грим, съпроводен с цвета на роклята, и определено успя да заслепи част от съученичките си.

Кристина не пропусна да благодари на включилите се мотористи за спретването на ефектното изпращане, което е един от най-специалните моменти в живота й, момент, който поставя край, но и дава старт на ново вълнуващо начало.

Снимки: Кристина Симеонова

Директорът на Професионална гимназия "Генерал Владимир Заимов" - Катя Адърска, приветства абитуриентите и им пожела да следват мечтите си. Кметът на гр. Сопот Деян Дойнов също уважи вълнуващото събитие с присъствието си и отправи призив към изпадналите в еуфория зрелостници: "Не забравяйте Сопот и България!".

Тази година повечето млади дами са избрали тоалети в червено, черно, бяло и синьо. Синият цвят е предпочитан и при костюмите на господата.

След изпращането от училището, Заимовци купонясваха до зори в популярен хотелски комплекс, намиращ се в китното село Соколица сред полите на Стара планина, на 7 км от гр. Карлово.

От години гимназията в Сопот изпраща абитуриентите си като истински холивудски звезди - младежите дефилират по дълъг червен килим, разположен в централната част на града. Тържественият ритуал по изпращането, който се е превърнал в традиция, е подарък от училището към зрелостниците, с който им се удостоява миг на специално внимание и уважение.

"Днес е чест да носиш името „Заимовец”. Съхранено от времето, то е мостът към бъдещето, по който поколение след поколение минава. Всеки завършващ випуск има своята уникалност. Училището ни върви напред и води нашите деца и младежи все по-близо до идеала на европейските ценности, утвърждава постоянството на труда, радостта на творчеството, смелостта на откривателството.", категорични са от ръководството на професионалната гимназия. 

Модни съвети за абитуриентите от дизайнерката Ради Лазарова

Снимки: Община Сопот

Студентка по химия стана аниматор-експериментатор. Какво е това?