Неприятна и едновременно с това грозна случка се е разиграла тази сутрин в Благоевград. Водачка на джип е засякла автобус от градския транспорт в града. Поради безразсъдното поведение на жената, шофьорът на рейса се е наложило да спре рязко. Вследствие на това е причинен дискомфорт и наранявания на някои от пътниците.

Контрольорка обясни и каква всъщност е била причината за опасната маневра. По думите ѝ, дамата в джипа е искала да препречи пътя на автобуса, да го принуди да спре, за да се качи друга дама. Възмутена, кондукторката призова за повече търпение на пътя.

„Добро утро, искам да ви разкажа накратко, какво ми се случи преди малко. Аз съм контрольорка в градския транспорт на Благоевград, при потегляне от автобусната спирка на Илинден в посока Струмско една дама с тъмен джип засече автобуса и спря пред него, за да качи друга дама, в резултат на което пътниците в автобуса, които още не бяха седнали, се удариха много лошо. Най-вероятно ще има някой със счупване. В автобуса имаше и служители от полицията, които пътуваха за работа. Номера на джипа е Е 21-73, към 8:40 на 10.11.2023 г. Искам да кажа на всички шофьори, че автобусите също са част от движението, ние возим хора, ваши близки, вашите деца, бъдете по-търпеливи, уважавайте колегите си,“ написа Swetla Kitanova.

„Простотията ни е повсеместна, мислим се за богове и за недосегаеми, няма такава наглост,“ коментират публикацията в мрежата.

„Аз съм една от пострадалите, все още не мога да взема хубаво въздух,“ написа потърпевша.

„Хората сме станали отвратителни,“ възмущава се друг.

Камион нарочно засича кола на пътя ВИДЕО