Асеновградчанка избухна в социалните мрежи. Жената се е разминала с инцидент, докато е пресичала на пешеходна пътека в града.

До ид*ота с лъскавата кола който тази сутрин в 09:25 едва не ме уби на пешеходната пътека до Пожарната, ако четеш това, евала , "мъж" си! Един съвет , запиши се на шофьорски курсове, ще са ти полезни да опресниш знанията си! Щом всички коли около теб са спрели , значи някой пресича пътя и не както му падне, а на пешеходна пътека! Следващият път може да е разсеяно дете, което недай си боже ще пометеш като стой та гледай и изходът ще е фатален, ако го връхлетиш със скоростта с която профуча! Аман от некадърници и комплексари като теб", написа Мария Вълканова.

Някои потребители останаха потресени от случая, а други смятат, че е време да се постави светофар на въпросната пътека.

"Много е опасно пресичането на тази пешеходна пътека. Няколко пъти ми се случва подобна ситуация. Може би трябва да се монтира светофар за пешеходци. Нека специалисти да преценят. Тук пресичат и много деца, отивайки на училище в СУ"Княз Борис I", посочи Диана Щерева.

"Там е наистина за светофар, понеже много от водачите завиват към пожарната. Съответно някои от другите водачи мислят, че предната кола изчаква да завие и като минеш отдясно и …… беля. Трябва светофар определено! Може би най-натоварената пешеходна", добавя Красимир К.