За притеснителен случай споделят асеновградчани в мрежата. Жена тършува из чужди домове и краде, а местни твърдят, че извършителката има психични проблеми.

Те споделят за ситуацията, в която влязла в стаята на 90-годишна жена и задигнала всичко от хладилника.

Антония Узунова разказва, че дамата проникнала и в двора на неин близък, но била прогонена. Узунова  споделя и кадри на сочената за извършител. На тях виждаме висока жена с къса коса. На видеата тя е заснета да обикаля по улиците на града, а в единия клип е в двора на блок.

Вижте публикацията на  Антония Узунова:

"Бъдете предпазливи с тази жена! Влиза най-нагло по къщите и краде! Вчера беше влязла в двора на мой близък и обикаляше, след което, разбира се, беше изгонена, но още щом ни видя гърба отново влезе.

По-късно разбрахме, че е влязла в стаята на бабата, която ни е съседка и е на 90 г. претуршувала е и взела цялата храна от хладилника!  Дори и в момента на клипа, обикаляше и се оглеждаше явно за нова жертва."

Майка на две деца мизерства в Асеновград

Други асеновградчани споделят тъжни и обезпокоителни подробности за случая. Според тях жената, обвинена в кражбите "не е добре психически". Те твърдят, че тя живее сама,  с висше образование е, но няма работа и средства за препитание. В което виждат и предполагаемия мотив за кражбите. Вижте мненията на асеновградчани:

 "Жената не е добре психически. Живее сама, не работи и няма никакви средства. Може би затова краде, защото е гладна. Не ,че я оправдавам, но според мен по скоро институциите трябва да й помогнат, за да се лекува, а не да мизерства", пише  Чолакова.

"Жената е българка и е с висше образование. Не е добре, трябва да има институции, които да помагат на самотни хора като нея. Много е лесно да съдим без дори да да познаваме човека и как е попаднал в дадена ситуация никой от нас не е застрахован", Васка П.

Те добавят, че трябва да бъдат взети мерки жената да получи помощ. Към момента няма информация дали за притеснителните посегателства е подадена жалба, както и какво е в действителност здравословното състояние на сочената за извършител на кражбите.

Кадри от инцидента може да видите ТУК.