Жена отпрали апел за помощ в социалната мрежа. Тя разказа историята на семейството си, като сподели, че в момента се намират в затруднено положение.

След като съпругът на дъщеря ѝ издъхва от коварна болест едва на 27 години, момичето остава само с двете си деца. Родителите ѝ продават жилището, в което живеят, за да купят къща, в която всички да живеят.

Постройката обаче се нуждае от сериозен ремонт. Жената не моли за пари, нуждае се от строителни материали, за да довършат ремонта .

Ето какво написа тя:

„Привет група, първо искам да се извиня, че пиша анонимно, но напоследък чета само подигравки и присмех. Ето и моята сага, може да банална и дълга но не ми остана друг избор. Живеем в малко градче в провинцията, имаме двустаен апартамент, който ни стана малък. Зет ми почина на 27 години от рак на стомаха, имаме две момиченца на 9 и 6 год.

Дъщеря ни си дойде при нас тъй като си нямат тяхно жилище. И така продадохме апартамента и си купихме малка къща,за да може да има място за всички и дворче, за да играят децата. Къщата имаше много ремонт, покрив мазилки и куп други неща. Но парите свършиха, а трябва да се слага гипсокартон на таваните (покрива е гредоред).

Искам да помоля, ако на някой му е останал излишък от следните материали, ще съм ви много благодарна. Срещу заплащане на разумна цена, за да може да се нанесем , наближава септември, и децата трябва да ходят на училище. А и ние до октомври трябва да освободим апартамента.

П.С Ето от какви материали имаме нужда. Окачващи, профили за гипс картон, вата за изолация на тавана, плочки или гранитогрес всичко за баня, без значение какви са, важното е да има къде да се къпем. Три врати (вис.2 отвори 90). Ако някой има в излишък след ремонт, нека ми пише на лични. Благодаря на всички за търпението ви. Бог да е с вас.“