Красивата Ерика Атанасова (16 г.) стана Мис Созопол 2021 пред повече от 1000 гости на Амфитеатъра в Стария град. Короната и лентата на високата 175 см. брюнетка, връчиха продуцентът от Калифорния Зий Ребело и предшественичката й Ирена Иванова. Втора стана Мария Христова.

На сцената да я короноват излязоха лицензиантката на конкурса Мис България Ирина Папазова и Мисис България 2020 Валери Стефанова. За трета 15-членното жури определи Виктория Стоянова. Лентата и короната й връчиха Кралицата на Бургас Ина Мархолева и вице Мисис Бургас Мария Вълчева. Конкурса протече в три тура, като момичета се представиха с новите колекции на "Киара фешън", бански "Нукста" и официалните тоалети на "Диома фешън".

Победителката Ерика в момента учи ландшафтна архитектура - озеленяване и парково строителство. Тя ще се яви на националната надпревара Мис България в края на годината, като представител на град Созопол.

Водеща на събитието беше певицата Джорджия, която се справи блестящо.

За перфектното излъчване на участничките се погрижиха коафьорите на "Christian of Roma" - Тодор Тодоров и Емил Владимиров, а козметичната компания със собственик Елена Кристиано се постара всяка една да си тръгна с професионална козметика за коса.

Официален партньор на конкурса Мис Созопол бе и новооткрития ресторант на Марината "Marina Bay".