„Днес, при нелеп инцидент, съдбата ми отне първородния син. Тончо, скъпо мое дете, ти беше моята опора, ти беше само на 26 и животът беше пред теб. Винаги ще те обичам и ще те търся, докато съдбата ни събере отново!“, това написа в социалната мрежа Facebook Петър Радев - бащата на Анатоли, който загина при пътен инцидент край Михилци.

Според предварителните данни, около 14 ч. в неделя, при движение в пресечена местност 26-годишният мъж е управлявал нерегистриран кросов мотоциклет, той е загубил управление и е паднал на земята, вследствие на това е получил тежка травма в областта на главата.

Според непотвърдената все още информация младият мъж е пробвал мотор, който е смятал да купува. Засега не е известно дали мъжът е бил с каска. Наши източници твърдят, че мъжът, предоставил мотора на Анатоли, вече е разпитан от органите на реда. Разпитани са и други хора, за които се смята, че са станали свидетели на кошмарния инцидент.

Млад мъж падна от мотор и загина

Сигналът за инцидента е получен в РУ-Хисаря и незабавно към мястото е насочен екип на полицията и спешна медицинска помощ, които констатирали смъртта на мъжа.

По информация на GlasNews.bg загиналият е от град Баня и е семеен, има дете, което е на около 3 години.

Бащата на Анатоли се занимава с производство, внос и търговия с осветителни тела. Анатоли е работил във фабриката на баща си, която се намира на „Карловско шосе“.

Всички обстоятелства, довели до катастрофата, се разследват в рамките на образувано досъдебно производство.

В мрежата заваляха съболезнования към почерненото семейство. Анатоли ще бъде погребан в сряда в град Баня. Траурната церемония ще започне в 12:00 часа в местната църква.

Изказваме искрени съболезнования на близките и семейството на загиналия!

Припомняме, че миналия вторник друг 29-годишен мъж влезе в болница след произшествие край Хисаря. От полицията съобщиха, че той е с опасност за живота. Според предварителните данни мъжът е управлявал мотоциклет „ИЖ“ в пресечена местност извън регулацията на града и при падане получил сериозна травма в областта на главата. От извършената първоначална проверка е установено, че мъжът не притежава свидетелство за правоуправление, а по време на движение с нерегистрираното моторно превозно средство не е ползвал предпазна каска.

Инцидент в Пловдивско! Млад моторист бере душа