"Може ли да има такива агресивни деца?" Този въпрос задава жена в група на Силистра в мрежата. Поводът е ситуация, в която едно беззащитно живо същество се оказало нападнато, а отговорните били група подрастващи. 

Ивелина К. твърди, че няколко деца организирано нападнали малко гларусче, което граждани гледали пред жилищен блок. След интервенцията на децата пилето било със счупено крило, твърди тя. Като допълва, че нападението било извършено с пръчки.

По думите на жената малчуганите пристигнали пред блока и от друг квартал. "Как възпитавате децата си, бе родители, и после се чудите като пораснат, че станали бандити", тъжно костатира  Ивелина К.

Жената подала и сигнал на 112. Ситуацията предизвиква недоволство у силистренци. Като много от тях не намират оправдание за проявата на децата. Не липсват и задочни обвинения към родителите им - за възпитанието, което осигуряват.

"Доста млади родители не знаят на кой свят са!", пише Ивелина В.

"Тук става въпрос за липса на човечност, милост, доброта. Децата преди всичко трябва да станат добри хора!", отбелязва Галя С.

Вижте и цялата публикация на Ивелина К., публикувана без намеса:

"Може ли да има такива агресивни деца? С пръчки счупиха крилото на малко гларусче, което гледахме пред блока на бл. "Генерал Колев". Дошли чак от квартал "Изток", за да си изкарат агресията на едно беззащитно същество, а съседката каза, че са на около 14 години.

Как възпитавате децата си, бе родители, и после се чудите като пораснат, че станали бандити! И от 112 никакъв ефект! Държава няма, само на Господ разчитаме да наказва!"

Серия от ритници: Шокиращо ВИДЕО показа агресивна проява на дете

Деца плашат пешеходци от тераса, хвърлят пиратки