Отношенията зет-тъща невинаги са лесни и са увековечени в не един или два вица. Напрежението между страните обаче допълнително може да се повиши, ако романтиката между влюбената двойка вече е отлетяла, а така комуникацията между бившия съпруг и екстъщата може да станат съвсем невъзможно.

Пловдивчанин обаче откри изобретателен начин за връзка с бившана си рода. "Бивша тъщо, поставих въпрос... Чакам", този необичаен надпис бе залепен на задното стъкло на бяла "Шкода" на улица в града. Необичайната бележка вече е споделена в мрежата, а потребителите на Фейсбук не остават безучастни.

Някои от тях биват измъчвани от любопитство каква е история се крие зад бележката, други се възмущават от подхода на зетя, не липсват и шегаджии, осмиващи случката.

Пловдивчанка намери цаката на паркирането! Тази бележка ще ви смае СНИМКА

"Явно на доста хора, жегата им идва в повече!", пише Илия Зюмбюлев.

"Ей, това е! Липсва ни общуването очи в очи! Фейса го измести! Или пък ни идва в повече, кой знае!? Трудна работа е това общуване! Зор да видиш", пише Л. Георгиева.

"Хубав зет, добре че не е мой", добавя Сесил  К.

Каква е причината за този "хабер", залепен на видно място, вероятно няма да разберим. Оказва се обаче, че въпреки дигиталната епоха бележките на хартия все още са живи.

Нека си припомним друга история от Пловдив, в която публично обявиха изневярата на жител на "Кючук Париж" на листове хартия, които бяха разлепени из квартала.

Послания си изпращат и шофьорите, които понякога се опитват да уредят отношенията си в трудната битка за паркоместа именно с подобни послание.

И така, остава да се надяваме между въпросната тъща и бившия зет всичко да е наред, ако не, ще виждаме още съобщения...

Как да си запазим паркомясто в Пловдив? С бележка до останалите шофьори!