В социалната мрежа фейсбук е публикуван зов за помощ, в който се разказва за Иван Иванов от град Кермен, който е застрашен от загуба на единия си крак.

Ето и оргиниалния текст, публикуван от Акбар Гадими: "Добър ден съграждани. Утре 10.05.2022 година ще работя БЛАГОТВОРИТЕЛНО за спешна операция. Призовавам към Вашето съчувствие, подкрепа и помощ. Кой колкото има възможност и желание. Става въпрос за Иван Иванов от Кермен, млад човек на около 40 години, с натрошен крак, има нужда от операция, иначе крака му ще бъде отрязан. Крака гнои, редовно ходи да му го цепят, има опасност от загниване на костта. Необходима е операция възможно най-бързо. Банкова сметка: BG 37 FINV 9150 1017 612007, Иван Иванов, телефон за връзка: 0893415755. Благодаря!".

GlasNews.bg се свърза с Иван Иванов, който разказа пред нас, че при свада с друг мъж той го е ударил по крака с паве и така е получил раната си. 

Мъжът сподели пред GlasNews.bg, че преди девет месеца претърпява операция за поставяне на имплант, която по негови думи, е струвала 4000 лева, а досега за лечение бил дал около 14 хиляди лева. Също така Иван споделя, че са му поставени 21 пирона в крака. Той допълва, че при преглед в частна клиника се появяват и съмнения, че имплантът, който му е поставен в Плевен, е фалшив, тъй като не му е предоставена информация за материала, от който е произведен, серийният номер и производителят на импланта. Заради това, че не му е предоставена тази информация, Иван казва, че не може да се подложи на ЯМР изследване, тъй като материалът, от който е изработен имплантът, може да не подлежи на такъв вид изследване.

Сега мъжа го грози ампутация на крайника. Иван ни предостави снимки на крака си, които, признаваме, ни шокираха:

Внимание: изображенията по-долу не са подходящи за хора със слаби сърца!