Жена от Велико Търново успя да разгневи свой съгражданин, който я нарече мърша.

Действието се развива пред жилищен блок, именно там е паркиран и личният автомобил на Катя Иванова - жената, която разказва за случката в социалните мрежи.

Когато тръгнала към колата си, тя видяла поставена бележка, на която с главни букви е написано следното: "Мършо, махни джипа си оттам. ПречЕ ни да завиваме наляво".

Катя обаче не се трогва от бележката, тъй като паркирането й реално не пречи при предприемането на завой - това се вижда и от снимките, коиито тя споделя към публикацията си. Провокирана от бележката, тя написа: "Искам да кажа на този или тази за писмото което ми поставих те на колата, обръщението е на човек, който си личи колко е начетен и грамотен. Ако ти пречи моята кола ок, но явно съм ти взела мястото. Но ако е платен гараж - да, но то е на общината, така че се оплачи на кмета, с поздрав Котката".

Коментиращите публикацията също констатират, че автомобилът на Катя не пречи при завиване. Ето какво пише Ивайло: "Еееее, един ще си снима колата правилно как е спрял, и аз няма да мога да го критикувам, защото, всъщност, не е спрял лошо... май имате работа с идиот".

"Човекът толкова си може. Мисля, че мога да прекарам 12 т. камион наляво, но всеки е свободен да бъде толкова некадърен, колкото го влече. Бележката е безумна.", коментира Владимир. 

Снимки: Катя Иванова / Facebook