Детската учителка Милка Гирова от Пловдив се нуждае от помощ, алармират нейни близки. На жената й предстоят две операции - за отстраняване на два тумора на крака, както и ампутация на част от него, вследствие на остеомиелит.

Тя не може да си осигури необходимите средства за цялостно лечение - операция, възстановяване и протезиране и затова моли за помощ. До момента е събрала половината сума, нуждае се от още 15 000 евро.

След раждането си през 1977 г. , Милка е диагностирана с хемангиом, а на 10-годишна възраст претърпява операция за премахване на растежните зони по крака. Вследствие на това той спира да расте, започва да се деформира и става по-къс от другия. По-късно се появява и остеомиелит и тумори, които непрекъснато нарастват.

Придвижването е все по-болезнено и трудно за жената, но тя не губи надежда.

Вярвам, че изпитанията, пред които Бог ни изправя са, за да ги преодолеем и продължим  напред по пътя  си. През годините се научих да се боря и да оцелявам сама, да съм добър човек, въпреки трудностите. Работя здраво, не обвинявам никого за състоянието си и обичам себе си и живота! Колкото и да ми е трудно и да ме е страх в момента, знам че ще успея, другият избор е самосъжаление и мъка, а аз няма да избера тях“, споделя  детската учителка.

Ето и сметките на Милка Гирова:

DSK - MILKA GIROVA
BG10STSA93000014395486
BIC-STSABGSF

Barclays M S GIROVA
20-76-90
10725196
PayPal
Milka Girova
[email protected]