"Ако до всяко добро същество застане поне още едно, ех, ще започне такъв живот, че само си викам "Дано"."

Доброто съществува, да, то е рядко срещано явление, но го има - някъде там, скрито в нечие сърце. С такава история Ви запознаваме днес - момчета помогнаха на момиче, което бе спретнало самостоятелно пътнотранспортно произшествие на пътя с. Горица - посока Варна.

За случката разказва Иван Иванов - един от групичката, стекли се на помощ на момичето. Докато се прибирал с приятелите си, те станали свидетели на самостоятелно ПТП. Иван разказва, че момичето, чиято кола е изхвърчала в канавката, е било много разтревожено и депресирано - тя е плакала на волана, дори от страх не е слязла от колата, за да погледне дали има причинени щети.

Момчетата веднага се отзовали на помощ на момичето, изпаднало в безпомощно състояние и по най-бързият начин са извадали автомобила от канавката. 

Става ясно, че Иван работи във фирма за денонощна пътна помощ и за офроуд закъсали и в тази връзка той споделя следното: "Не всичко е пари, първо трябва да сме хора. Не всички пътни помощи "режат глави" Има и хора сред нас."

Постъпката на момчетата трогна стотици във Фейсбук, които не спестиха поздравите си към Иван и бригадата. "Евала, пичове, нека има повече хора като вас.", "Браво на вас. Поздравления за отношението.", "Браво, свалям ви шапка.", гласят част от коментарите на потребители.

Ето я и публикацията на Иван Иванов в оригинал:

"Не всичко е пари, първо трябва да сме хора
Докато прибирахме закъсал автомобил от с. Горица посока Варна станахме свидетели на самостоятелно птп. Момичето плачеше депресирана на волана без да слиза от страх да погледне колата. Решихме да и оправим деня като я извадихме възможно най бързо. Не всички пътни помощи "режат глави". Има и хора сред нас."