Емили, която стана известна с тротинетката си, продава превозното средство, с което предизвика шок в интернет и по пътищата на страната. За това съобщи приятелят й Тихомир във Фейсбук. 

"От Днес ( 30.Август.2022 ) официално приключвам с карането на тротинетка по автомагистралите, околовръстното и големи столични булеварди! Тоест вече няма да карам тротинетка, защото явно в България и в много държави е проблем да имаш мощна електрическа тротинетка!", написа Емили.

Емили сподели, че е взела това решение след като е била привикана в КАТ за пореден път. Трансдамата заяви, че е била глобена три пъти и окончателно ще се раздели с тротинетката си. 

"Извинявам се искрено на всички хора, които са били възмутени и притеснени от моите постъпки с тротинетката! Много извинявайте за простотиите, които върших на пътя!", пише още тя.

Трансмомичето заяви, че няма да се откаже от екстремното шофиране и другия месец се записва на курсове за мотор - категория A2. 

"Вече ми писна от всичко и се предавам!  РЕШИХ ГО - Приключвам с тротинетката!
Жал ми е, мъчно ми е, но ще трябва този филм да приключи!  От другият месец ще се записвам на курсове за мотор - категория А2 и на пролет вече ще се придвижваме с хубав пистов мотор!", добави Емили.

Случи се! Летящата Емили се търкаля 50 метра след падане от тротинетката СНИМКА

Нов сигнал срещу Емили с тротинетката. Тя: Пак ще си летя по магистралите