Тони Стораро твръди, че синът му Емрах е изкарал курсовете, но му оставал последния изпит и вечер дръзвал да се упражнява в шофирането, но само в присъствието на инструктор.

От пуснатия в мрежата клип обаче стана ясно, че младият изпълнител, който също е в музикалния бранш, кара нов "Мерцедес" по Околовръстното в София, но никъде не е видно до него да стои инструктор, освен той да го е снимал?

  

Пред "Телеграф" обаче Тони Стораро настоява, че нещата не са така, както изглеждат на пръв поглед.

Наследникът му вече бил пълнолетен и бил изкарал необходимите на брой часове зад волана, единственото, което му оставало, е самият изпит.

"Прави го вечер, когато трафикът не е толкова силен, но с професионален инструктор до него. Младото поколение сега бърза да се похвали за всичко в социалните мрежи, не е съобразил, че ще даде повод за статии и сензации", посочва фолк изпълнителят.

По думите на баща му, Емрах е роден през 2002 г., и е навършил своето пълнолетие през ноември м.г.

"Веднага се записа на шофьорски курсове. Той отдавна има желание да шофира. Вече мина курса, предстои му изпитът, изкарал е необходимия брой часове кормуване, но иска допълнително да се упражнява", казва още Стораро.

Очаквано клипът на момчето провокира противоречиви коментира в уебпространството, голяма част от меломаните споделиха, че като известна личност трябва да дава пример – но не и по този начин.

Емрах Стораро кара Мерцедес, без да има книжка! ВИДЕО