20-годишната Юлия е момичето загинало на релсите вчера, в деня на откриването на мотосезона. Пътническият влак София-Кулата я блъсна и уби на място, докато пресичала на непозволено място.

В района на инцидента имаше струпване на мотори, заради официалното откриване на мотосезона. Дали заради рева на големите машини, но Юлия, която била на мястото с майка си, не чула влака. Майката дори не разбрала какво се случило, тъй като пресякла линията преди детето си.

Писъците и "Къде е детето ми?! Какво се случи?! събрали мотористи  на релсите, предаде Struma.com. Ударът обаче бил фатален и едно момиче остана завинаги на 20. Юлия е от хаджидимовското село Копривлен, но живее отдавна в Благоевград, в квартал "Еленово " заедно с приятеля си, с когото са от години. Майка и е шивачка, позната в района на Гоце Делчев, а бащата, с когото са разделени живее в съседно на Копривлен село.

Влак блъсна и уби млада жена край Благоевград

Родното село на Юлия е в шок от трагедията. Припомняме, че вчера около 12. 40 пътнически влак, движейки се от Симитли в посока Благоевград, в района на автополигона, на разклона за село Церово, блъснал 20- годишната Юлия. Влакът престоя с часове на мястото, а двамата машинисти Св. Джаджаров и М. Стамболийски бяха тествани на място за употреба на алкохол и наркотици, но пробите са отрицателни.

Мястото е необезопасено и непозволено за пресичане. Защо майка и дъщеря са предприели подобен риск е неясно, но случаят разтърси Благоевград и ужаси всички, които познават опечаленото семейство. 

Изказваме съболезнования към близките на загиналото младо момиче!