Поредният "грижовен" стопанин на домашно животно и поредното услужливо подхвърлено коте пред ветеринарна клиника. Че да се погрижи някой за него... Явно въпросният "грижовен" стопанин смята, че така е изпълнил гражданския си дълг. Хем се е отървал от животинката, хем някой друг ще му свърши "мръсната" работа. 

Случаят нито е първи, нито единствен. За него разказа в социалните мрежи д-р Евгени Евтимов от София, а разказът му предизвика многобройни гневни коментари на хората от Люлин. 

"За пореден път пред нашата клиника се изоставя животинка, ето какво показват камерите….. слиза от колата, оставя го пред клиниката най-безцеремонно с транспортната клетка, храна и бележка, че го е обезпаразитил!!!!! Това да прехвърляш своята отговорност на чужди хора, и да си мислиш, че правиш добро, като оставяш животинката пред клиниката, само защото знаеш, че ние сме добри хора, не получаваш нищо друго освен тежка зла и лоша карма, която ще тежи на врата му за цял живот!", написа д-р Евтимов.

И призова който желае да има тази невинна душица, която се намира в Люлин 10 във VET STAR Clinic, да се обърне към него на тел.
0888345346.