Младо момче се прояви в автобус от градския транспорт. Той се е возил в превозното средство без билет. Случката е от Варна. При появата на кондукторката започва скандал. Жената го гони и настоява младежът да слезе от рейса.

Момчето отвръща с грозни думи и заплахи. В този момент останалите пътници са стъписани. Никой обаче, не изразява позиция, нито опитва да се застъпи за жената.

„Вижте го хубаво! Ще бъда благодарен, ако някой го разпознае, или поне да видят родителите какъв лош генетичен материал са направили!!! Ай, да ти е честито, брато, вече си известен!,“ сподели авторът на публикацията.

„По този повод искам да кажа, че постоянно виждам някакви 15-17-годишни в автобусите, които се возят без билет и се държат изключително нагло със служителките. Аз лично съм се карала с тях, понеже никой от скапаните граждани вътре не вземат позиция, имало е и мъже… Отдавна исках да пусна публикация, едно че тези гнусни лапета са за строго наказание, не заради билета, а заради склонността им да унижат и да се подиграват с възрастна жена, друго, че още по-големия срам, е че хората мълчат и я оставят сама да се защитава,“ коментира жена.

„Искам да попитам там присъстващите. Не Ви ли е срам да оставите един лигльо да се държи по този начин, и да не се намесите и да защитите жената!? Как спите бе "мъже"? Какво достойнство имате? Или всички сте мъже като ударите две ракии, или само в къщи пред жената? Жалко! За това расте такова поколение,“ възмути се друга.

Повечето коментиращи мъже, категорично заявиха, че ако бяха в този момент на мястото, нямаше да си мълчат.