С настъпването на пролетта природата се разкрасява и обогатява. Красиви, пъстри цветове радват жителите на градове и села. В морската ни столица парковете са разцъфнали, посадени са и много цветя. Една прекрасна композиция от лалета в Морската градина изкуши хора, излезли на разходка. Без никакво безпокойство мъж е уловен да къса от цветята.

„Пролетта във Варна няма да е така очарователна без красивите лалета в Морската градина. В първите дни на април те разпукват ярките си цветове и насищат с багри пейзажа. Около 50 хиляди лалета са пръснати на различни места в парка, като може би най-забележителна е цветната симфония в градинките под Пантеона. Различни нюанси се редуват с разнообразни сортове и всяко отделно лале грее по свой начин, обединявайки се с другите в една колоритна обща картина.

Има обаче хора, които решават, че могат да късат цветята. По този начин някои спестяват пари, други пък искат да пренесат малко от красотата на Морската градина у дома си. Независимо от причината подобно поведение е неуместно, дори недопустимо. Лалетата, както и всички цветя в града са посадени, за да могат гражданите да им се радват. Ако всеки вземе само по едно цветенце със себе си, още на същия ден няма да е останало нито едно в парка,“ написаха от „Граждани на квартала“.

Вчера ви разказахме за друго подобно изпълнение. Възрастна дама от Пазарджик спря автомобила си, за да набере малко безплатни цветя, засадени в разделителна тревна плщ между две платна.

Жена се изложи в Пазарджик, заснеха постъпката й ВИДЕО

Ето и красивите кадри с грозна постъпка: