Младият Исмаил, който с месеци се бореше за живот, издъхна. Това съобщи неговата половинка Янка Христова.

„Ти вече си АНГЕЛ. Никога няма да бъдеш забравен! Винаги ще живееш в сърцата ни. Светъл да е пътят ти. Винаги ще те обичам и нищо на този свят няма да те замени,“ сподели тя.

Нелепо: Болница изписва в кома 33-годишния Исмаил заради 35 000 евро

Исмаил от Бургас прекарва седем месеца в кома, след като вдига висока температура. Диагнозата е хидроцефалия. След четиримесечен престой в местна болница е транспортиран в турската болница.

След множество изследвания, които увеличават значително сметката, забавяне с плащането на 35 хиляди евро е причина в понеделник на 21 август Исмаил да бъде изписан с дренаж на мозъка и апарат, който подпомага дишането му.

„Остава на произвола на съдбата. Не е ясно нито с каква линейка ще бъде транспортиран, нито къде и дали може да пътува в това състояние. До този момент успявахме да запълваме дупките в плащанията с огромната помощ на всички вас, добри хора. Но последните седмици сумите станаха непосилни“, сподели Янка Христова.

Тя до последно се надяваше да събере необходимите средства за лечението му. В каузата се включиха много хора, един от които изпълнителят Орлин Павлов.

Екипът ни изказва съболезнования на близките и приятелите на Исмаил.