Лято е, а ако човек е влюбен сезонът става в пъти по вълшебен. Плевенчанин, попаднал под ударите на стрелите на Амур, реши да сподели чувствата си към своята възлюбена, но и да ги обяви пред целия град.

На Колето в Плевен може да видим надписа: "Обичам те, принцесо!", върху голям инпровизиран транспарант.

За посланието си, местният Ромео освен желание, разбира се е използвал съвсем простички материали. Според местните това са чаршаф, боя и билборд, който по-това време е бил свободен.

Мъжът обаче запазва своята анонимност, тъй като никой от неговите съграждани не е успял да го видя в момента когато е "творил".

Това според някои плевенчани е дори по-добре, защото случката ще си остане между влюбените.

Потребителите на мрежата обаче не остават безучастни и споделят одобрението си от постъпката. За много от тях жестът е изключително мил и ще остави красив спомен.

Други се чудят кои са въпросните им съграждани, а трети се притесняват за неизвестният творец: "Майка му знае ли, че й е взел от прането?"

Вижте част от коментарите на плевенчани:

"Човекът е останал без чаршаф, но старанието заслужава уважение!", пише П. Петров

"Важното е, че се е постарал човека. Не е вложил много инженерна мисъл, но е вкарал любов", отбелязва Б. Ненчев

"Супер е! Сега всички жени в Плевен ще си мислят, че е писано за тях! Браво на младежа! Плевенчанки го заслужават - най - красивите принцеси са", коментира Н. Чилиянска

"Любовта ще спаси света!" припомня древната максима П. Петкова.

"Влюбен е няма лошо. Постарал се е. Я, погледнете и Вие назад във времето и си помислете какво сте правили", добавя Д. Панталеева

"Едно време ни го казваха на ушенце, сега на простора", уточнява К. Асиа.