Камен Донев отговори на новината, че директорът на Народния театър го съди за обида. Той написа пост във Facebook, в който предлага той и Васил Василев да премерят сили в боксов мач.

Вижте цялата публикация на актьора:

"Ако си мъж…

За огромно съжаление цялата тази история не се развива по времето на Сирано Дьо Бержерак, когато с радост бих предизвикал този човек на дуел с рапири или шпаги. Но все пак има една възможност той да защити честта си, ако тя е накърнена…. И това може да се осъществи на БОКСОВИЯ РИНГ - по правилата на класическия бокс, с професионално жури и рефер. Срещата може да се излъчва пряко по телевизията. Може да има и залози, приходите от които да постъпят за благородна кауза.

Абсолютно сериозен съм. 

 Чакам отговор.

P.S

Ако господин Васил Василев има нужда от пари, мога да му дам 2500 лв. веднага, без да ми ги връща.

Камен Донев - евентуален бъдещ директор на Народен Театър “Иван Вазов” или Министър на културата."

Припомняме, че в Софийския районен съд е образувано дело по тъжба на директора на театъра, който се почувствал обиден от изказване на актьора Камен Донев, който в интервю нарекъл Василев „мижитурка“, „човечец“ и казал, че „не е читав човек“. Директорът на Народния театър настоява Донев да бъде признат за виновен за обида и да му плати 2 500 лв. за причинени неимуществени вреди.

От своя страна Васил Василев не коментира действията на Камен Донев.

Директорът на Народния театър разясни за уволнението на Морфов