Слави Трифонов публикува видеоклип с политически послания, като в края на видеото става ясно, че… Силата е в истината! И всъщност видеото е промо на бъдещата му нова телевизия – "Седем-осми ТВ".

Сценаристът Тошко Йорданов коментира пред "Труд", че скоро ще има пресконференция, на която ще дадат информация за проекта.
Той не отговори дали "7/8 TV" ще бъде интернет телевизия или ефирна.

Проектът на шоумена трябваше да стартира около 15 септември, но промото му излиза на 15 ноември и все още няма яснота кога медията ще се появи.

Първо щяха да купуват Евроком, Bulgаria ON AIR, после TV1 и накрая… онлайн. Преговорите очевидно още продължават. С кого ли?

"Със сигурност и шоуто ще тръгне, дори в момента се работи върху това как ще изглежда то, защото промяната не е голяма. Сценаристите и в момента работят върху идеята да няма гост всеки ден, а да е по-раздвижено и по-смешно от изданията в Би Ти Ви. Ще разчитаме повече на актьорите, но не само за скечове, а и в предишните им образи, които много се харесваха на хората", споделиха преди дни от екипа на Трифонов пред "България днес".

А слухове – бол. За Милен Цветков, за Миролюба Бенатова, за… но слухове, някои от тях вече и отречени.