Младежи откраднаха картонена фигура на Конър Макгрегър.

Ирландският професионален боец в ММА - Конър Макгрегър има много фенове у нас. Сред тях вероятно са и тези младежи, които извършиха грозна проява в столицата.

Споделено видео в социалната мрежа показва как двама младежи задигат картонена фигура на професионалния боксьор. Въпросната фигура е рекламна и е била позиционирана в градината на популярно столично заведение.

На кадрите, заснети от камера за видеонаблюдение, виждаме как един от младежите грабва картонената фигура и започва да бяга. През това време другият се прави, че снима с телефона си.

Веселин Димитров, който се представя за мениджър на клуба, сигнализира за извършената гражба. Към прикаченото видео написа следното: "Внимание, крадци!".

Пазете велосипедите си и се оглеждайте за тези две лица СНИМКИ

Не е ясно какви ще ги вършат младежите с картонената фигура на боксьора. В мрежата се появи забавно предположение: "Имали са нужда от четвърти човек за белот".

"Изглеждат изключително професионални, всичко е било планирано...", коментира под публикацията Цветан Цветанов.

"Голяма работа. Някакъв картон", пише друг потребител.

"Аз не разбирам какво толкова има смешно? Те крадат, вие се смеете... Боже, докъде я докарахме!", написа Габриел Й. по повод това, че много от потребителите на Фейсбук са реагирали на публикацията със смеещ се емотикон.

Ето и видео от кражбата: