Жена отправи зов за помощ в социалните мрежи. Ето какво написа Боряна Илиева, която вярва в доброто и знае, че по Коледа стават чудеса:

"Един добър, съвестен и честен човек изпадна в беда. След претърпяна операция на лимфен възел, скорострелно развива тумор в мозъка и от понеделник вечер се намира във военна болница. Утре ще бъде извършена първа операция. Тъй като той има малка птицеферма, в която отглежда свободни кокошки в планината над с. Чибаовци, до момента се е издържал от продажбата на яйца.

Моля всеки, който иска да си закупи домашни яйца от свободно отглеждани кокошки, да ми пише в коментар. Аз ще мога един път в седмицата (ден неделя) да доставя яйца в София след предварителна уговорка за място, от което да дойдете да си ги вземете в предварително уговорен час. Цената на 1 кора яйца е 15 лв. Всички пари от продажбата на яйцата ще помогнат на Николай да подпомогне финансирането на операциите и следоперативно лечение, от което ще се нуждае.

Продават се и кокошки - 1000 бр. по 16 лв./бр., тъй като в бъдеще няма да има човек, който да полага грижи за тях. Всеки, който желае да помогне и да купи кокошки или яйца, нека не се колебае да се свърже с мен. Вярвам в доброто! По Коледа се случват чудеса!"

За помощ за Николай от Чибаовци призова и Валентин Богданов. Мъжът споделя, че всяка неделя ще слиза кола от Чибаовци с пресни яйца, а той лично се заема да прави списък и да доставя на хората от Костинброд картоните с яйцата по домовете.

"Ако искате да зявите картон, ми звънете най-късно до събота сутрин! Оставям ви телефон за връзка: 0884 044 708", написа мъжът във Facebook.

Хора, да помогнем на един изпаднал в беда мъж - идват коледни празници, купете си кора домашни яйца от Николай!