Асеновградчанин вече година се бори за вниманието на Общината към проблем, който очевидно касае много хора, след като има подписка от 70 души. Става въпрос за изграждането на изкуствени неравности на улица Княз Борис I в града. Елементарно, но... не и за Община Асеновград, чиито служители явно са свикнали да обещават и да не изпълняват. Тогава гневният асеновградчанин реши да напише открито писмо до Общината. Предлагаме ви го без редакторска намеса, изводите оставяме за вас:

Здравейте Община Асеновград,

Реших да пиша тук, защото от опит знам, че на имейли не отговаряте, а на мен ми омръзна да бъда лъган по телефона всеки път, когато се свържа с някой от отдел Организация на движението и транспорт.

Явно хората там нямат никакъв проблем да заблуждават гражданите!

Искам да попитам какво стана с изграждането на изкуствените неравности на улица Княз Борис I? На 24.11.2021 изпратих молба по имейл на [email protected] и копие до [email protected] за изграждане на изкуствени неравности на улица Княз Борис I с прикачена подписка подписана от близо 70 живущи на тази улица. След като никой не ми отговори на имейла близо две седмици, а и все още нямам отговор там аз поех инициативата да звъня по телефона да се свържа с хората, които трябва да се заемат със случая. След като се свързах ми обясниха, че има процес и трябва изграждането на тези неравности трябва да бъде одобрено и че ще задвижат случая.

Казах си страхотно, явно има хора, които си вършат работата. Е, само така си мислих, защото след близо 10 разговора със хората от отдел организация на движението до сега и повече от година по късно още няма резултат, а уж всичко беше одобрено и до края на Май месец 2022, както ми потвърдиха в един от първите ни разговори, трябваше да бъдат сложени. Не се отказах и продължих да звъня и да питам какво става с изграждането щом всичко е наред и е одобрено.

Май месец мина, след това ми казаха до края на Юни, Юни стана Юли, и вече със 100% сигурност щеше да са готови за първия учебен ден. През всичките ни тези разговори имаше оправдания, като например, че фирмата производител ги бави и след като им казах да се свържат с тях и да потвърдят най-накрая ми казаха, че нямат телефон и комуникирали с писма, което е просто нелепо. Помолих ги да ми кажат името на фирмата, и че няма никакъв проблем аз да намеря контакти, тъй като в днешно време не би трябвало да е проблем да се намерят телефон или имейл за връзка на всяка една фирма извършваща дейност особено такава, която участва в проекти на общината.

Тъй като Коледа наближава и стават чудеса, силно се надявам да бъдат поставени до тогава!

Очаквам вашия отговор и най-накрая да си свършите работата, защото повече от година подвеждате нас - гражданите, които сме ви се доверили да си вършите работата!