Поредната нагла кражба от столичен магазин.

В социалната мрежа бе разпространен запис, който показва, че младо момче е усвоило техниката "лява ръка, десен джоб". Борис Димов е публикувал кадрите и написа, че младежът е "прибирал неща за стотици".

Камера в магазина, намиращ се в столичния квартал "Люлин", е заснела как младежът прибира под якето си предмет, а малко по-късно прибира още една стока от магазина, но този път в джоба си. През това време продавачката обслужва клиент.

Димов твърди още, че на видеата се виждат само част от нещата, които момчето е откраднало от магазина.

"Внимание, крадци!", е написал Борис Димов в описанието към поста си.

Потребители на Фейсбук не скриха възмущението си от грозната проява на младото момче.

"Ужас", написа Веселка, а Владо добави: "Долни типове!".

Камери записаха крадци на колело в действие ВИДЕО

Джеси пък е категорична, че младежите, които извършват кражби, не са възпитани достатъчно добре.

"Това са млади хора, и стига да искат, могат да си намерят добре платена работа. Тук има липса на възпитание, не мисля, че е умрял от глад, че да му се налага да краде. А и както се вижда, и написаното от другите, не краде хляб. Такива, като него са само някой да го намери и да го смачка.. В потрес съм, колко много млади хора ги мързи да работят и чакат всичко на готово!", гласи коментарът на Джеси.

Йордан твърди, че младежът не е извършил кражба. По неговите думи той си "отмъстил" на собвениците на магазина, защото "са му били продадени неработещи крушки". Ели му отговори с думите: "И за това решили да си "напазаруват".

Напоследък джебчийските набези в страната ни зачестяват - инфлацията ли отприщи вълната от кражби? Отговорът на този въпрос оставяме на вас.

Заснеха кражба на кутия за дарения в София ВИДЕО

Вижте видеа:

Набедиха мъж в кражба на чай за отслабване ВИДЕО