Майка на две деца се нуждае от помощта на добри хора. Жената има двама сина, за които трудно успява да се грижи. Момчетата са били отнети от нея. Сега тя се бори да си ги върне. За семейството са необходими основни домакински уреди, дрехи и пособия за училище. За историята им споделиха от „Подай ръка“. От там добавят, че само за минути са осигурени пералня и готварска печка.

Ето още от какво имат нужда:

"С молба за помощ към нас се обърна самотна майка и нейните две деца. Това са Никола - на 16 години и Станислав на 14 години от Враца. Двете деца дълго време са били отнети от майката, поради огромните трудности, с които тя не е могла да се справи и да ги гледа сама.

Сега, пред тях вече има реалната възможност отново да бъдат заедно. Децата отново са при майка си, като за да бъде гарантирано, че няма отново да бъдат взети, е необходимо да им подадем ръка. Майката - Мария работи и се бори с всички сили, за да вземе децата си. Затрупана със задължения обаче, поради осигуряване на жилище, в което да живеят, на нея ще и е трудно сама да осигури всичко, за да може двете деца да бъдат отново при нея.
Дължи сметки за ток, както и за наем. Изплаща кредит.

Нуждаят се от много неща, за да им бъде осигурен нормален старт в живота занапред.
Момчетата имат нужда от дрехи и обувки: Размери за обувки: 39 номер и 43 номер, дрехи размер М и за двамата. Нуждаят се и от якета.

Децата изрично ни казаха, че нямат никакви претенции дрехите да са маркови или подобно. Изключително скромни са.
Майката също се нуждае от дрехи и обувки:
Размер 37 за обувки и дрехи М размер.
Никола спортува и анцузи и спортни обувки биха били много подходящи за тях.
Имат нужда от нова пералня, от готварска печка.

Станислав е запален по информационни технологии и се нуждае от лаптоп.
Никола иска да се развива в бизнес и маркетинг, като ни помоли да му намерим книги за финансова грамотност и ако някой се занимава с подобна дейност, детето иска да говори с него, защото му е мечта да се развива в това поприще.

Вече при майка си, децата имат нужда и от бюро, както и от раници, тетрадки, химикалки и всичко за училище, за да им спестим максимално разходите.

Всеки, който желае може да подкрепи каузата ни за семейството, чрез сметка:
BG60STSA93000027878362
Банка ДСК/STSABGSF
За Подай ръка ЗПДБ/Give a Hand ZPDB
Основание: Дарение за кауза на Подай ръка 05
PayPal: [email protected]

Всеки, които желае може да подкрепи семейството и лично, като може да се свържете с колегите ни на 0893/025-067 и екипът ни ще ви предостави информация и контакт със семейството.
За да запазим честта, спокойствието и сигурността на децата и поради особената им възраст, сме закрили техните лица, а част от информацията е с променени данни.
Лични данни публично/онлайн не предоставяме.

За повече информация, молим да се свързвате директно с колегите на 0893/025-067
Ако сте от София, може да дарите храна, дрехи или друго в нашия офис:
София, ул. Българска легия 37
От 10:30ч.-18:00ч.
Ако сте от друго населено място, може да използвате някой от куриерите в страната."