Майка твърди, че детето й е отвлечено от собствения си баща. Зорница Лазарова написа в профила си в социалната мрежа Facebook, че това се е случило на 23 май тази година.

Дъщерата на Зорница - Савина, била принудително отнета от нея. Тя посочва в публикацията си, че през юни е спечелила дело за привременни мерки за отглеждане на дъщеря й в семейния й дом в град Китен. Обикновено привременни и защитни мерки се налагат от съда когато родителите не живеят заедно и между тях съществува спор относно местоживеенето на детето, упражняването на родителските права, личните отношения с него и издръжката му.

"До момента аз не знам къде се намира детето ми, страдам, душата ме боли", написа Зорница.

По думите й бащата на детето - Светослав Георгиев, нарушава съдебно решение по случая.

"По случая работи прокуратурата, МВР, Национална комисия за борба с трафика на хора, социалните също", посочва майката.

Зорница Лазарова допълва още, че дъщеря й е обявена за издирване. Тя твърди, че майката на Светослав Георгиев също е замесена в случая.

Жената не съобщава повече подробности за казуса. 

"Споделяйте и дайте гласност, за да успея да си взема детето и да спася други майки в моето положение", завършва публикацията си тя.

"Това малко слънчице го познавам. Майката Зорница се грижи отлично за него, виждала съм ги много често като е хубаво времето на разходка в парка в гр. Китен. Детенцето е винаги спретнато, чисто, спокойно и усмихнато. Кой дава право на тези хора да отнемат детето от майка му? То самото дете ще страда, защото е мъничко и е свикнало да бъде непрекъснато с нея и защото мама е една на света! Дано по-скоро да се задействат съответните органи и да върнат момиченцето на майка му", гласи коментар на Таня Петрова под публикацията на Зорница Лазарова.