Лъчезарно момиченце се нуждае от нова количка. Малката Криси страда от детска церебрална парализа.

Количката, която до сега е ползвала, се е повредила. Сега се налага да търсят с майка ѝ нова. Добра жена се е запознала със семейството в санаториум. Там Мариета Райкова научава тяхната история и иска да помогне.

Тя призова хората, които разполагат със свободна и излишна количка да съдействат. Жената е готова да поеме разходите по транспортирането на така важната за Криси количка.

Добри ХОРА, нека помогнем на момиченцето!

Ето какво написа Мариета:

„ЗОВ ЗА ПОМОЩ!

Това са Криси и майка и Женя. Запознах се с тях в санаториума в Кюстендил. Криси, която е едно красиво, синеоко, лъчезарно момиче, е с церебрална пареза. Преди 2 дни количката ѝ излезе от строя. Предпазният борд, на който тя си слага крачетата, се счупи. От социалната служба са казали на майка ѝ, че могат да осигурят количка, но трябва да се съберат един куп документи. Процедурата е бавна и тромава. Моля, ако някой има такава количка, останала от пораснали вече деца и внуци, и най-важното, има желание да помогне, моля, нека я подари на Криси! Нека ми пише на лични, ще му напиша телефон за връзка и адреса в Кюстендил! Да я изпрати за своя сметка и да ми напише адрес, на който аз ще му преведа парите за транспортните разходи! Благодаря предварително на тези, които ще откликнат! Все някой ден доброто ще им се върне!“