Маруся е на 7 годинки и е диагностицирана с тежко заболяване, което налага спешна операция. Тя е трябвало да постъпи в болницата днес, но лечебното заведение изисква изплащане на пълната стойност и отказва да я приеме.

До момента събраните средства за интервенцията са 23 399.82 лева от необходими 39 900 лв. Нейните родители нямат необходимите пари, поради което търсят помощ от дарители.

Вижте цялата история на Маруся, разказана от майка й:

"Скъпи Дарители, казвам се Шени и съм майка на малката Маруся. Бих искала да Ви разкажа за историята на малкото ми дете с надеждата да получа Вашата подкрепа.

Мари е на 7 годинки и е диагностицирана с хронична бъбречна недостатъчност 4-5 ст.на базата на неврогенен пикочен мехур и пасивен високостепенен везикоуретерален рефлукс (ВУР), цистостома на предна коремна стена. Установено е и значително изоставане в растежа.

Поради прогресиране на бъбречното увреждане през лятото на 2021г проведохме консултация в Турция, с оглед необходимостта от бъбречна трансплантация. Препоръчаха ни изграждане на канал за катетиризация по Митрофанов преди трансплантацията. 

Последните седмици състояните на Мари се влоши рязко. Вчера беше приета в болницата в Пловдив по спешност. Лекарите тук не могат да направят нищо и спешно трябва да се транспортира за Турция, където да започне лечението.

За съжаление нямаме необходимите средства, за да осъществим лечението на Мари и за това молим Вас, Дарителите, да ни помогнете! Благодарим от сърце на всеки, който дари и сподели кампанията ни!"

Всеки, който иска да пари за спасяването на живота на Маруся може да го направи по следните канали:

https://pavelandreev.bg/kampanii/90/badeshte-za-marusya

Дарителска сметка в ЕUR: BG83UBBS80021452905310 МАРУСЯ МИТКОВА СТЕФАНОВА

Банка: ОББ АД

BIC code: UBBSBGSF