Неприятна ситуация в София.

Столичанин забравил чантичка, в която били всичките му лични документи, а друг я намерил. От ценната вещ обаче още няма следа.

За случая споделя във Facebook дъщерята на потърпевшия мъж, която разпространява и кадри, на които се вижда момента на намирането и прибирането ѝ.

Всичко станало в края на миналата седмица в "Банишора". Бащата на Ерика Ц. забравил чантичката на пейка пред блок. На кадри от камера за наблюдение се вижда, че мъж се приближил към мястото и седнал на съседната пейка. Той забелязал вещта и после седнал до нея. Огледал се, а после я прибрал в своята жълта торба.

"Силно се надявам този само парите от нея да е взел и да я е захвърлил някъде, и някой съвестен човечец да я е намерил. Също така ще бъда благодарна, ако някой е попаднал на публикация за намерена мъжка чантичка с документи и се свърже с мен", пише Ерика Ц.

Вижте цялата ѝ публикация:

Здравейте, група.

Снощи баща ми си е забравил чантичката с всичките си документи пред блока (лична карта, шофьорска книжка, малък талон за автомобила, дебитни карти, дори здравната му книжка е била там и още сума ти документи ). Става въпрос за кв. "Банишора" бул. "Княгиня Мария Луиза".

Този “господин” най-нагло се оглежда и си я прибира. Баща ми цял ден е по полиции за издаване на нови документи, но за съжаление прекалено много неща е имал в чантичката.

Силно се надявам този само парите от нея да е взел и да я е захвърлил някъде, и някой съвестен човечец да я е намерил. Също така ще бъда благодарна, ако някой е попаднал на публикация за намерена мъжка чантичка с документи и се свърже с мен.