Майка преживя неприятна случка с трудноподвижната си дъщеря.

Вени Георгиева разказа за ситуация, в която е изпаднала и предизвика съчувствие в мрежата. Вени написа, че майка й живее около популярен хотел в Пазарджик, който се намира в центъра на града. Вероятно пазарджиклии знаят, че паркирането там е трудна задача. Георгиева има трудноподвижна дъщеря, която всеки ден забира и оставя при майка й, за да отидат на училище. Детето й се придвижва с патерици.

"До сега все успявах някак да вляза с колата до входа на майка ми, но днес не успях, проходчето до там беше затворено от красиво BMW", написа Вени.

Жената разказва, че си е позволила да се "напъха" в тясно пространство, където се намира звукозаписно студио.

"Хората, които работят там ни виждат всеки ден с детето, нямат против, сигурна съм", добави още тя.

Докато дъщеря й се опитвала да се добере до входа, при Вени пристигнал мъж, който се развикал и й казал, че няма право да паркира там.

"Развика се, нямала съм право да спирам там, да си вървя пред входа... опитах да кажа, че е за малко, колкото да кача детето до входа, за да си влезе вкъщи... нападки, обиди, не му пукало, че сме имали човек с проблем, и космически кораб да било - все тая, ще ми спукал гумите, ще ме докладвал в полицията.

Преди 15 години се прибрах да си отгледам детето в България, защото вярвах, че тук е по-добре за нас. Сега виждам, че съм направила голяма грешка. Коментирайте на воля, и хубаво и лошо казвайте, все тая. Просто пожелавам на всички да са живи и здрави, а на въпросния господин - надявам се никога да не му се налага да мисли как и от къде да мине с патерици или валидна количка", написа Георгиева.

Много от коментиращите публикацията в мрежата са възмутени от отношението, което е проявил мъжът.

"Никой не знае какво го очаква в живота. Но жалко, че има такива злоба в хората. Няма да се научат да бъдат състрадателни. Но всичко се връща в този живот. Бъдете здрави!", написа Мариана Т.

Много е тъжно и жалко някакъв тип без възпитание, но с огромно самочувствие без покритие, да ти скапе настроението за целия ден и то за няма нищо! Вместо да прояви разбиране и да помогне по някакъв начин, той негодникът вдига скандал! И какво от това,че кара лъскав автомобил, много важно... никак даже не е важно, а е жалко, защото се е държал като отрепка, която не заслужава да се нарича "господин"! Бъдете здрави вие и детенцето ви, то Господ си знае работата!", коментира Дора Ф.

Снимка от Victoria_Watercolor от Pixabay