Има ли желаещи да се занимават с животновъдство?

На много интересна публикация, споделена в една от групите в социалната мрежа Фейсбук, попадна екипът на GlasNews.bg. В нея жител на Пловдив пише, че предоставя безвъзмездно ярета и агнена, а тези, които пожелаят да отглеждат добитък, ще получат и съдействие от въпросния господин, като предостави фураж, оборудване и препарати за обезпаразитяване на животните.

В публикацията се споменава още, че Антон, както се представя потребителят в мрежата, при нужда предоставя и трактор за ползване.

Въпреки че споделеното съобщение в социалната мрежа е предизвикало огромен интерес, потребителите са леко предубедени и смятат, че човекът се шегува или че има някаква уловка. По повод съмненията на хората, Антон отговаря по този начин: "Който желае може да посети местата, на които вече съм доставил животни и да почерпи опит - едното село е до Чирпан, а другото е до Панагюрище."

Антон Душев споделя, че преди да подари добитъка първо отива на оглед при съответните хора, пожелали да се занимават с отглеждането на животни, за да провери дали има нужните условия.

Вижте и цялата публикация:

"Здравейте, предоставям безплатно ярета и агнета, за който желае да ги отглежда, като съдействам за стопанство. Вече съм доставил на две места към 50 ярета, кози, 25 агнета, 3 магарета, 3 овчарски кучета, дойна крава и теле. Подпомагам за фураж, оборудване и способи на обезпаразетяване. Който желае може да посети местата, на които съм доставил животните и да почерпи опит - едното село е до Чирпан , а другото е до Панагюрище, предоставям и трактор, ако може да го ползвате. Пътувам из цяла България за оглед на условията при хората."