Скандал между шофьори се разрази в социалната мрежа Facebook. Мъж твърди, че шофьорка е запушила улица в Бургас, а самата тя посочва, че твърденията му не отговарят на истината.

"Поредната нагла водачка на автомобил. Половин час автомобилът й стои на средата на пътя", това написа Красимир Димов.

Мъжът е заснел автомобила, за когото твърди, че е паркиран по средата на улица. А шофьорката на колата отбеляза в коментарите под публикацията, че не тя е запушила улицата, а мъжът, който има претенции към нея.

"Добре е да кажете все пак истината. Улицата е затворена и след мен няма къде да минете с колата си, защото ще влезете в пешеходната зона на площада пред Трията. Бях в колата си и изчаквах да маневрира голям камион. Въпреки, че виждахте това, спряхте зад мен и запушихте цялата улица. За разлика от вас, не запуших нито една кола, да не говорим за цялата улица. И през цялото време бях в колата си и до нея. Независимо, че ви казах, че запушвате и мен, е куп други коли, паркирахте колата си на средата на пътя и заминахте на някъде", написа Добромира Полименова.

Жената твърди, че Красимир се е държал нагло, отправял заплахи и обиди, а тя била принудена да повика паяк, който да вдигне колата му.

"За заплахите и обидите, които избълвахте, няма да влизам в подробности. Чудя се, ако на мое място беше някой здрав мъж, дали щяхте да се държите така?", попита тя.

Добромира Полименова посочва, че случката е записана от видеорегистратор, поставен в автомобила й.

"Жената на снимката до мен е моя близка и по това време минаваше покрай нас. Искате ли да се видим в съда и да се разбере кой от нас е бил в нарушение и как ме заплашвахте? Оставам на преценката на хората твърдението ви, че всеки ден паркирате не на улицата, а на площада, който е пешеходна зона, пълна с деца. Ето и снимка на колата ви, паркирана по средата на улицата и запушваща не само мен, а и няколко коли, спрели на инвалидни места", добавя тя.

Красимир отговори на Добромира, като я помоли да не се оправдава: 

"Помолих ви да мина вляво от вашата кола, да спра пред контейнерите. На същото място, на което паркира камиона, който чакахте. Същият стоя там повече от час. Както сама видяхте - имах да пренеса няколко неща в колата си. Не повече от 5 минути. Моля, не ми отговаряйте. Също така, моля, не се оправдавайте. Налага ви се да ползвате адвокатските си похвати. Няма нужда да въвеждате в заблуждение аудиторията тук", написа мъжът.