Млад мъж е излязъл с мотора си този петък - 25 февруари, и отгогава е в неизвестност. Неговият брат търси информация за местонахождението му в мрежата, като предполага, че някой може да го е видял някъде около Пловдив или в града.

"Няма как да се свържем с него, а и той няма как да ни потърси ако се наложи, защото е без телефон", пише Станислав Нарашев.

Изчезналият моторист е облечен черно кожено яке, черна каска, черен панталон и ботуши. Носи и ранаци за къмпинг. Моторът, който управлява е тъмносин чопър.

Полицията е уведомена за случая.

Вижте целия пост на Станислав Нарашев:

"Здравейте, моля за помощ! Брат ми в петък (25.02) в 22:00 излиза от вкъщи с мотор и без телефон и все още го няма. Облечен е с черно кожено яке, черна каска, черен панталон и ботуши. Носи голяма зелена раница за къмпинг. Мотора е тъмно син чопър със синя светлина отзад вместо червена.

Висок е около 178 см със слабо телосложение, с леко набола брада и прошарена средно къса коса. Няма как да се свържем с него, а и той няма как да ни потърси ако се наложи, защото е без телефон.

Полицията е уведомена. Надявам се някой да го е видял някъде около Пловдив или в града. Снимката е от преди 2 години, в момента е по-слаб и с малко по-дълга коса."