Млада майка остава без лечение, защото няма необходимите средства. Жената трябва да се подложи на лечение в Турция. Тя страда от вроговяващ плоскоклетъчен карцином на ларинкса. Хриси трябва да се подложи на химио и лъчетерапия, но неогходимата сума за това, е непосилна за нея.

Да спасим една майка да остане до семейството си.

Ето какво сподели тя:

„Здравейте, добри хора!

Обръщам се към вас с молба за помощ, казвам се Хриси от Пловдив и съм на 39г. Съвсем скоро преди от около 6месеца, чух страшната диагноза - вроговяващ плоскоклетъчен карцином на ларинкса!

Диагнозата е смазваща. Аз съм прекрасна и любяща майка на две момичета на 15г и 9г ,обикновен и трудещ се човек, като всички вас! След като чух страшната диагноза, потърсих помощ от Турска клиника Аджибадем, където след проведени изследвания и разговори с професори ми дават надежда за справяне с болестта.

В момента съм преминала четери курса на тежка химиотерапия и очаквам скоро да чуя добрата новина, тумора да се е смалил и да мога да продължа битката с последващото лечение което ще е химио+лъчетерапия. При първоначалните разговори с онколозите и радиолозите от турската клиника, сумата за лечението ще е около 40000евро, сумата е непосилна за мен и семейството ми!

Моля ви, нека се обединим в тази нелека борба за живот и да бъдете до мен, за да се справя. Благодаря ви!

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut.“

https://pavelandreev.bg/campaign/kolednoto-chudo-za-hrisi