Преслава Банова е едва на 29 години, а се бори с коварно онкологично заболяване. Днес младата майка на момченце се лекува в Турция.

Събраните към момента средства обаче се оказват недостатъчни за завършване на лечението й. За успешен край са й необходими още финанси. Затова набирането на дарения по сметката й продължава. Вижте призива на Преслава и нейната майка:

"Здравейте, добри хора! Дъщеря ми Преслава е на 29 години, има момченце на година и 4 месеца и се бори с онкологично заболяване, за което са необходими много средства, които сами не можем да осигурим.

В момента е на лечение в Турция. Това е нейната и нашата молба. Всяка помощ ни е от полза, морална, финансова или просто споделете. Бъдете здрави и благословени ! - "Приятели, в последните месеци много неща се случиха. Имаше подеми и спадове в лечението ми. Но войната продължава и ще продължава до победа! За съжаление, нищо не се случва без средства, а събраните към момента се оказват недостатъчни за пътя, който ми предстои до финала.

Преди сме споделяли дарителската ми сметка, ще го направя и сега. Веднъж вече не съм знаела как да благодаря за съпричастността, не знам и сега, но ви желая най-искрено здраве и истинско щастие!"

IBAN: BG60UNCR70001524184337
Банка: УниКредит Булбанк АД
Титуляр: Преслава Пламенова Братойчева-Банова