Ориенталска музика, гюбеци по таваните на коли, възторжени клясъци и видимо забавляващи се младежи, снимащи всичко гореописано. Разбира се, с телефоните си. Чудите се къде се разиграва това? Едва ли ще се сетите, затова ще ви помогнем - в подземния паркинг на столичен мол, видя GlasNews...

Според софиянец, снимал и публикувал видеото в социалните мреж, "Банго Васил се празнува здраво!". Тъй като ромската Нова година беше вчера, ни е трудно да повярваме, че празненствата продължават и в този момент, но знае ли човек... Пък и се сещате за онази приказка: Три дни яли и се веселили.

Гледката е доста смущаваща, меко казано. Не само заради избраното място на всенародното празненство с чупки в кръста. Още по-смущаваща е публиката на всичко това - почти екзалтирани млади хора, които едва ли празнуват Нова година на Банго Васил.

Вижте ги:

"Младото общество на България е тотално чалгазирано!!! И вие си мислите, че с това поколение България ще просперира", с разочарование установява потребител в мрежата.

"Не знаете кога е основана България. Ама важното е, че празнувате Банго Васил", жалва се друг.

"Нямам какво да добавя. Срам, простотия, глупост, никакви ценности, безсмъртни, живот ден за ден...", обобщава друг софиянец.

Няма какво да добавим.