Столичанка сподели за грозно дело, извършено през празничните дни в магазин. Тя вини две дами за кражба, извършена от търговски обект. Радостина М. не разкрива стойността на задигнатата вещ, няма и цел да възстанови щетите. Тя желае да даде гласност на стореното, използвайки социалната мрежа Facebook.

"Пиша поста не с цел да се върне откраднатото, а да се види как тези хора, дават пример на децата си. Защото е много лесно да вземеш нещо, без изобщо да си положил усилия, но да си го изработиш е друго", пише столичанката.

"Бих разбрала, ако въпросните две дами видимо имат нужда от него, но като гледам с колко торбички са, явно са напазарували добре за празниците", допълва Радостина.

Грозно! Столичанка си направи подарък за Коледа, но попадна на ВИДЕО

Жената не информира дали по случая е подаден сигнал до МВР. Кадри от случая може да видите ТУК.

Вижте цялата ѝ публикация, споделена във Facebook.

"Поредният "чудесен" пример от млади жени, където съвсем спокойно крадат. Бих разбрала, ако въпросните две дами видимо имат нужда от него, но като гледам с колко торбички са, явно са напазарували добре за празниците.

Пиша поста не с цел да се върне откраднатото, а да се види как тези хора, дават пример на децата си. Защото е много лесно да вземеш нещо, без изобщо да си положил усилия, но да си го изработиш е друго.

Ако все пак двете жени на видеото видят този пост, искам да ги информирам, че в бързината са забравили малката декоративна възглавничка, ако искат да си допълнят комплекта, да заповядат."

Кадри: Радостина М.

Младо момиче взе нещо, което не е нейно - попадна на ВИДЕО