Млада майка се нуждае от нас, за да отгледа детето си и да му се радва. Нейни приятели отправиха зов за помощ в социалните мрежи, а думите на момченцето й ни пронизаха в сърцата:

Моля ви, спасете мама! Аз не мога без нея. Мама може да е болна, но ще е винаги мама и това е прекрасно!

Грациела Стефанова Ганева от град Попово е млада майка, която е диагностицирана с карцином на шийката на матката през август 2022 г. След получена гаранция, че всичко ще бъде наред, Грациела се подлага на редица химио- и лъчетерапии и последваща операция (хистеректомия) в Плевен през декември 2022 г.

Непосредствено след нея, от българската клиника, изпращат отстраненото образувание за хистологичен анализ в Германия, който обаче показва наличието на разсейки и новообразувания. Следва изпращането й на 5Д скенер на 14.02.2023 г., след който вече нищо не е същото и младата жена чува страшната истина: разсейки има.

Грациела решава да потърси второ мнение за състоянието си в Турция, където открива лъч надежда. Лекарите там смятат, че операцията й в България е била прибързана и е трябвало да се изчака известен период след провеждането на химио- и лъчетерапиите, за да се види дали ще се появят новообразувания. Въпреки това обаче, лекарите в Истанбул, дават надежда да живее.

Чувайки тези думи, Грациела решава, че спасението й, е в клиника Acibadem, където е получена оферта на стойност близо 70 000 лв. Това са първоначално нужните средства, които може би ще нарастват в процеса на лечение. Това са средства, които са финансово непосилни за нея и нейното семейство. Именно поради тази причина, ние, нейните приятели, се активизирахме и започнахме редица благотворителни базари, кампании и поставяне на дарителски кутии в нейния роден град и в град Търговище, където тя живее.

Имаме обаче нужда от вас, хора, с големи и добри сърца, които да помогнат на нашето усмихнато момиче да се пребори! Да запази желанието си за живот, да не се отказва, да усети колко много хора я подкрепят. Грациела е човек, който никога не е отказал помощ на никого, тя е човек, който заслужава нашата помощ и подкрепа.

Затова, моля ви, дарете, за да можем заедно да спасим един човешки живот! За да може тя да отгледа сина си, за да може едно момче да расте до своята майка!

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut
https://pavelandreev.bg/campaign/dari-nadezda-na-graciela

Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG46BUIN95611000705322
BIC: BUINBGSF
Титуляр: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Грациела

Включете се в онлайн базара на платформата:
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/