Младо момиче сподели в мрежата за неприятна случка. Действието се разиграва в парк Стара Загора. Там Дамяна, заедно с приятелите ѝ, били наплюти от момчета. По думите на момичето, провокация от тяхна страна не е имало. Тя е изумена от грозното поведение и апелира родителите им да вземат мерки.

„Здравейте, не ми е приятно да правя този пост, но няма какво по-добро в случая. С приятелите ми досега седяхме в парк „Алана“ и ядохме сладолед. Около нас караха тези две момчета ел. тротинетка и колело. След като минаха веднъж решиха да минат втори път и момчето без каска се изплю демонстративно и върху трима ни и побързаха да избягат. Нямаше никаква провокация от наша страна нито успяхме да поговорим с тях, тъй като се изметоха гузно. Надявам се да си познаете децата и да ги възпитате!,“ написа Дамяна Видолова.

Старозагорци не одобриха постъпката на младежите. Някои от тях бяха по-крайни в изказването си.

„Не знам кое е по-грозно... вулгарните коментари на възрастни хора или постъпката на лапетата,“ написа жена.

„Шамари трябват това е решението, преди 15 години нямаше шанс да ти се размине боя, но и никой не го правеше това.“

Други потребители в мрежата изтъкнаха, че това все пак са деца. Смятат, че публикуването на снимките им, не е редно или от полза.

„А как поне да се опитам да се свържа с хора, които ги познават? Да седя и да се моля, че ще се случи? Да си бяха седяли мирно нямаше сега да си “патят”, защото реално това, че са качени не са никакви последици. Друга песен щяхте да пеете, ако вас или вашето дете бяха наплюли,“ отвърна авторката.

„Аз пък съм на мнение, че когато се правиш на интересен и вредиш на околните, логично следват последствия - без значение дали си малолетен или не. Вас може да ви е грижа за тези деца, но пък мен не ме е,“ написа друг.