Асеновградчанка се възхити на млади момчета, които станаха ангели спасители на дядо, тръгнал в жегата да си купува лекарства. Според жената тези младежи, които не са й позволили да ги снима, са героите на деня. Както и шофьорът, качил дядото в колата си, за да го закара у дома. 

Ето какво сподели в социалните мрежи Dani Garfild:

"Шапка свалям на момчетата и шофьора, които за мен са Героите на деня!!! Не ми позволиха да ги снимам, но примера им беше достоен! 

Прибирайки се от работа към 17 ч., видях възрастен мъж седнал на сянка на една ограда и няколко момчета на около 17–18 г. до него. Едното излезе на пътя и махайки с ръка, спря минаващата кола, качиха дядото в нея. Като ги наближих, ги попитах какво става. Те ми казаха, че почти час този дядо е стоял там, видели го на отиване до Била и после като се връщали, та затова го попитали добре ли е? Отговорил им, че живее на Баделема и дошъл да си вземе лекарствата, но чакал да захладнее, че да се прибере.

БРАВО на децата и на шофьора. Плюят младото поколение, но много от тях са Човеци, можеха просто да го подминат, но не! Поклон!"

Не е до поколение, до човек е - смятат коментиращи под поста и се възхищават на родителите, възпитали тези деца. Браво, младежи!