Преди дни ви съобщихме за изчезнал 43-годишен мъж от Варна, чиято сестра отправи зов за помощ в социалните мрежи. Мартин все още е в неизвестност, а близките му са на ръба на отчаянието. Ето какво написа Грета Кръстева, която продължава да търси брат си и не губи надежда, че той е жив:

Виждали ли сте този мъж? Няма го от седмица СНИМКИ

Здравейте Фейсбук приятели и не приятели, съпричастни и не до там, познати и всички фейсбучета. Ден 8-ми и няма следа от брат ми Мартин Красимиров Русев. Благодаря на всички ви за съветите, за притеснението, за над 1500-те споделяния, за написаната статия, с която новината за изчезването на брат ми достигна до още повече хора, благодаря и на тези, които разбраха, но по никакъв начин не показаха съпричастност (да са живи и здрави и те). Молим се на чудо, да е решил да замине нанякъде, без да се обади, само да е ЖИВ.

Получих много обаждания и съобщения и много въпроси:

- Къде последно е забелязан?

- С какво е бил облечен?

- ХОДИХТЕ ЛИ В ПОЛИЦИЯТА? 

- Опитахте ли да издирите чрез телефона му? 

- Да не е имал някакви проблеми?

- В кой град е това?

- Болниците питахте ли?

- Свързахте ли се с таксиметровите компании?

- Да не е отвлечен?

ОТГОВАРЯМ ВИ ВЕДНАГА:

- Последно е забелязан на Ракитника, местност към Галата!

- Понеже не живеем заедно, а ходихме до вилата му да огледаме, мислим, че е облечен с яке в син цвят, долнище на анцуг (не знам какъв цвят е) и високи маратонки

- Разбира се, че ходихме в полицията! От първия ден, в който разбрахме, е пуснат за издирване!

- Телефонът му е изключен и няма как да бъде проследен, такъв е законът в милата ни държава (иначе 4G 5G ала бала, не знам как е възможно да няма шанс чрез G да не може да се проследи)

- За проблемите - какво да ви кажа, има ли хора без проблеми, живеем в тежки времена и на всеки може да се случи да му прещрака да се депресира (възможно е и при него да е станало нещо такова).

- В болниците не сме звъняли, от полицията казаха, че трябва да се свържат с тях, ако постъпи евентуално там!

- Свързала съм се и с Таксиметрова компания, от която казаха, че ще съдействат (не го направиха).

- Не знам дали е възможно да е отвлечен!

Отговорих ви на всички въпроси! ИСКАМ да е ЖИВ, искам да е СЪН, от който да се събудим, искам на никой да не му се налага да се сблъсква с подобна ситуация.

Никой за нищо не е застрохован в този живот! Ако знаехме, че е починал, да живеем с тази мисъл, а то така НЕИЗВЕСТНОТО още по-голяма е мъката. На ръба на отчаянието сме, но продължаваме, няма да се откажем в името на Марто.

Припомняме, телефонът на Грета за връзка е 0894577227. Ако някой види Мартин или знае нещо за него, нека да се обади.

Майка издирва дъщеря си, избягала е СНИМКИ

Майка издирва сина си! Качил се на влак за Стара Загора СНИМКА

Младо момиче изчезна, близките ѝ я търсят СНИМКА