В кошмарна ситуация попадна водещата на "Съдебен спор" Нана Гладуиш.

В своя личен Фейсбук акаунт телевизионната водеща разказа за премеждие, свързано с нагъл шофьор. По думите й възрастен мъж по безобразен начин е спрял автомобила си в центъра столицата. Заради направена забележка тя е получила обидата "ла*но", но пък подобаващо е отвърнала, като е изляла бутилка ледена вода върху шофьорското място на господина.

Възмутена от безочието, наглостта, простащината и обидите, водещата написа следното в социалната мрежа:

"Още треперя! Ето така се спира в центъра на София. По средата на улицата, при това на ъгъл. И шофьор - няма. Появи се по-късно. Господина ме нарече “лайно”.… аз му излях голяма бутилка студена вода върху шофьорското място. Но вместо мокро на задника, на такива трябва да им запари, уви за тази цел някой трябва да си върши работата. Същия “мъжкар” спира редовно по този начин и с часове не мърда, а в наглостта си ни праща да си купуваме по-малък автомобил.".

"Поздравления за постъпката!", пишат в коментарите потребители на Фейсбук и съветват Нана да изпрати снимките в КАТ.

Колега на водещата - журналистът Антон Стефанов, също е сред коментиралите публикацията. Той шеговито е написал: "Защо не извика Жоро Игнатов?", а Нана му отвръща със следното: "Ха-ха. Защото не злоупотребявам със служебното си положение".

Снимки: Нана Гладуиш / Facebook